Vardagslydnad steg 2 - Momentträning

Är en naturlig fortsättning för hundar över ca 8 månader. Tidigare inlärning ska underhållas. Nu ökar vi svårighetsgraden och tränar mer på att hunden ska kunna stanna, stanna kvar och att komma då du kallar, även då något annat lockar! Vi jobbar också vidare med att gå förbi hundar och människor utan att hälsa, ”trafikvett” och lösträning. Med andra ord så tränar vi sådant som du har nytta av till vardags!

Kursen är fördelad på 6 träffar á 1,5 tim. Finns även som heldagskurs och som fortsättningskurs.

Förkunskaper: Vardagslydnad steg 1 - Beteende och relationskurs eller Duktig Valp steg 2.

 

Aktuella starter: 

17 augusti - onsdagar kl. 18.00 - 19.30

9 november - onsdagar kl. 18.00 - 19.30

 

Aktuella kursledare: Marie Danielsson, Isabel AlbrektsonRoger Carlsson

Våra bokningsregler.

 

Pris:

Vardagslydnad 6 ggr: 1850 kr

Heldag: 1400 kr

Anmäl ditt intresse här!

Appen Duktig Hund!

I samband med att du bokar kursen "Vardagslydnad steg 2 - Momentträning" rekommenderar vi att du laddar ner appen "Duktig Hund!"

Här hittar du informativa och övergripande filmer som ger dig viktig kunskap om att läsa och förstå din hund. Det finns även instruktionsfilmer som visar hur du tränar din hund på att gå fint förbi andra hundar, kunna stanna på kommando, stanna kvar, komma på inkallning, impulskontroll och att fungera väl även utan koppel.

Kursdeltagarnas kommentarer

"Många bra, nyttiga och konkreta övningar. Du har varit en duktig, glad och proffsig lärare. Tusen tack!"

”Väldigt engagerad instruktör som bryr sig om varje hund! En bra mix av övningar och även stunder med teori och kunna ställa frågor."

”Väldigt bra med så mycket lösträning som vi har haft och att även promenader utanför kursgården."

”I början av kursen fick vi berätta om våra förväntningar, därefter blev vi personligt uppföljda och tränade. Fantastiskt proffsigt och bra. TACK! "

"Att det kan vara så roligt med vardagslydnad! Har sett fram emot varje kurstillfälle och det känns sorgligt att det är slut. Vi kommer tillbaka på fortsättningen!"

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.