Rallylydnad

Rallylydnad är en hundsport som är en utmärkt aktivitet för den vanliga familjehunden, oavsett ras, kön eller ålder. Rallylydnad är en sport där hund och förare genomför en bana tillsammans med skyltar som illustrerar olika moment som ska utföras, allt ifrån sitt och ligg till att kunna gå fint vid sidan av matte eller husse, även med olika störningar. Rallylydnad som tävlingsgren är anpassad för att passa familjehunden oavsett ras, kön och ålder.Rally i namnet betyder inte att det ska gå fort utan att hunden "kör" en bana enligt "kartläsarens" anvisningar.

Att gå kursen Rallylydnad nybörjarklass skapar en god kontakt och en härlig relation mellan dig och din hund och det allra viktigaste är att ha roligt tillsammans med sin hund!

Inga fysiska krävande moment ingår och därför passar hundsporten även hundar och förare i alla åldrar. 

På grundkursen går vi igenom de moment som ingår i en nybörjarklass. Du får också veta lite om hur man bygger banor, olika tävlingsregler och vad domaren tittar på vid tävling i rallylydnad.

Kursen är fördelad på 6 träffar á 1,5 tim. Finns även som fortsättningskurs.

 

Aktuella starter:

29 augusti - måndagar kl. 18.30 - 20.00.

17 oktober - måndagar kl. 18.30 - 20.00

 

Fortsättningskurs: 

23 maj - måndagar kl. 18.30 - 20.00

 

Aktuell kursledareLinda Ekman

Våra bokningsregler. 

 

Pris:

1850 kr

Anmäl ditt intresse här!

Appen Duktig Hund!

I samband med att du bokar kursen "Rallylydnad nybörjarklass" rekommendarar vi att du laddar ner appen "Duktig Hund!".

För kursen "Rallylydnad nybörjarklass" rekommenderar vi att du tittar på och börjar träna efter filmerna "Så lyckas du med träningen", "Sitt", "Ligg", "Stå", "Stanna", "Stanna kvar", "Gå fint i koppel", Gå fint förbi hundar", "Lösträning", "Dansa", Titta på mig", "Inkallning" och "Impulskontroll". 

Kursdeltagarnas kommentarer

"Allt har varit jätteroligt, vill gärna gå fortsättningskurs!"

"Bra upplägg och innehåll. Trevlig och duktig kursledare! Gruppen har varit lagom stor går gärna en fortsättningskurs till hösten."

"Kursen samt ledaren har varit väldigt bra! Jag har fått goda råd, possitiv feedback. Bra att kursledaren har egen hund att visa med!"

"Kursledaren är en god pedagod, god hund -och människokännare. Hon sprider glädje!"

"Fått lära mig en helt ny hundsport, så roligt min hund och jag har tillsammans!"

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.