Framgångsrik Freestyle

Välkommen till denna inspirerande och utvecklande tvådagarskurs där vi bjuder på en mix av Freestylens alla härliga ingredienser!

• Vidareutveckla och försvåra trick din hund redan kan.
• Få hjälp med musiktolkning.
• Få input till ett framgångsrikt Freestyleprogram.
• Lär dig att träna så att din hund förstår dig och träningen blir effektiv.
• Tävlingspsykologi – hur du förbereder dig inför tävling och presterar när det gäller! • Vi går igenom tävlingsregler och vad det är domarna tittar på när de sätter poäng.

Under kursen kommer du att få egen tid med både Nina, Alexandra och Mia:

Nina – Med fokus på arbetsglädje och flyt i programmet.

Alexandra – Regler, programuppbyggnad och tävlingsbedömning.

Mia – Hur du kan förhöja ditt program med dina rörelser och hur du rör dig till musiken.

Du behöver inte ha ett färdigt Freestyleprogram till kursen men det är en fördel om du har förslag på musik och en programidé.

 

Aktuella kursledare: 

Nina Roegner har tävlat framgångsrikt i Freestyle sedan 2015 och ingått i Landslaget på samtliga mästerskap (NM, OEC, VM) sedan dess. Svensk Mästare (2016 & 2018). Har även tävlat på Crufts.

Alexandra Karlsson  är utbildad Freestyledomare, freestyleinstruktör och tävlingsledare. Tävlar aktivt i både Freestyle och Heelwork to Music klass III. 

Mia Hellberg har sin bas med kompaniet Twisted Feet. Hon har utbildat sig vid både Broadway Dance Center i New York och för koreografen Dana Foglia (credits: Beyoncé, Janet Jackson m.fl.) i Los Angeles. Arbetar som dansare på scener som Stora Teatern, Dansens Hus och Stockholms Stadsteater samt i TV för Melodifestivalen och Stjärnornas Stjärna. Har senast synts i Danny Saucedos ”The Runaway Show”.

 

AKTUELL START:

INTRESSELISTA FINNS.

 

Pris:

2500 kr

PRIS OBSERVATÖRSPLATS: 1000 kr

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.