Framgångsrik Freestyle

Välkommen till denna inspirerande och utvecklande tvådagarskurs där vi bjuder på en mix av Freestylens alla härliga ingredienser!

• Vidareutveckla och försvåra trick din hund redan kan.
• Få hjälp med musiktolkning.
• Få input till ett framgångsrikt Freestyleprogram.
• Lär dig att träna så att din hund förstår dig och träningen blir effektiv.
• Tävlingspsykologi – hur du förbereder dig inför tävling och presterar när det gäller! • Vi går igenom tävlingsregler och vad det är domarna tittar på när de sätter poäng.

Under kursen kommer du att få egen tid med både Nina, Marie och Mia:

Nina – Med fokus på arbetsglädje och flyt i programmet.

Marie – Med inriktning på pedagogik, trickträning och ett publikfriande framförande.

Mia – Hur du kan förhöja ditt program med dina rörelser och hur du rör dig till musiken.

Du behöver inte ha ett färdigt Freestyleprogram till kursen men det är en fördel om du har förslag på musik och en programidé.

 

Aktuella kursledare: 

Nina Roegner har tävlat framgångsrikt i Freestyle sedan 2015 och ingått i Landslaget på samtliga mästerskap (NM, OEC, VM) sedan dess. Svensk Mästare (2016 & 2018). Har även tävlat på Crufts.

Marie Danielsson har tävlat och varit en del av Landslaget i Freestyle sedan 2018. Deltagit på flera stora mästerskap (SM, OEC, NM, VM). Även tävlat i AFEC. 

Mia Hellberg har sin bas med kompaniet Twisted Feet. Hon har utbildat sig vid både Broadway Dance Center i New York och för koreografen Dana Foglia (credits: Beyoncé, Janet Jackson m.fl.) i Los Angeles. Arbetar som dansare på scener som Stora Teatern, Dansens Hus och Stockholms Stadsteater samt i TV för Melodifestivalen och Stjärnornas Stjärna. Har senast synts i Danny Saucedos ”The Runaway Show”.

 

AKTUELL START:

26-27 maj kl. 9.30 - 15.30.

 

Pris:

2500 kronor

PRIS OBSERVATÖRSPLATS: 1000 kr

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.