Aktivering

Att träna aktivering med din hund är ett fantastiskt bra sätt att lära känna varandra, vi fokuserar på det härliga samarbetet mellan dig och din hund! Aktiveringsträningen ökar hundens självförtroende. Aktiveringsträningen bygger upp de små muskelgrupperna, din hund blir smidig och det piggar även upp seniorhunden.

Vill du få inspiration att komma igång med denna fantastiska form av hundträning så är en aktiveringskurs en perfekt start!

Här hittar du Hundakademins tips på aktivering!

Varje år har Hundakademin en aktiveringsuppvisning på My Dog, där hundar som har gått våra aktiveringskurser deltar. Du kan se ett smakprov på en våra aktiveringsuppvisningar från My Dog här!  

AktiveringPå vår Aktiveringskurs får du inspiration till att komma igång med denna fantastiska form av hundträning! Aktiveringsträning lugnar den överaktiva hunden, piggar upp ”gamlingen”, ökar hundens självförtroende och stärker kontakten mellan er. Det är ett fantastiskt sätt att lära känna varandra!

På denna grundkurs i aktivering går vi både igenom hur du lär hunden olika trick, både kroppsrörelser och att jobba med redskap. 

Efter denna grundkurs kan du bygga vidare med en fortsättningskurs.

 •  Pris: 1750 kronor
 • Pris: 1350 kronor (heldagskurs)
 • Kursen finns både som "en dag i veckan" kurs och som heldagskurs.
 • Passar alla hundar - unga som gamla!

Ta reda på mer om kursen Aktivering här!

Aktivering fortsättningVi lär hunden nya roliga övningar och jobbar mer med avståndsträning och olika beteendekedjor. På denna fortsättningskurs i aktivering tränar vi vidare på att försvåra alla övningar.

Mycket av hundens färdigheter handlar om motivation men också om hur du kommunicerar och handleder hunden. Då är kunskap om den viktiga belöningstekniken ett måste, vi tränar på tajming och placering av de olika belöningarna. Detta är kunskap som du har nytta och glädje av i många sammanhang! 

 • Pris: 1750 kronor
 • Kursen är förlagd till 6 tillfällen á 1,5 timma.
 • Finns även som heldagskurs.
 • Passar alla hundar!

Ta reda på mer om kursen Aktivering fortsättning här!

Rallylydnad nybörjarklass


Rallylydnad är en hundsport som är en utmärkt aktivitet för den vanliga familjehunden, oavsett ras, kön eller ålder. Rallylydnad är en sport där hund och förare genomför en bana tillsammans med skyltar som illustrerar olika moment som ska utföras. Rally i namnet betyder inte att det ska gå fort utan att hunden "kör" en bana enligt "kartläsarens" anvisningar.

Att gå kursen Rallylydnad nybörjarklass skapar en god kontakt och en härlig relation mellan dig och din hund och det allra viktigaste är att ha roligt tillsammans med sin hund!

Inga fysiska krävande moment ingår och därför passar hundsporten även hundar och förare i alla åldrar. 

 • Pris: 1750 kronor
 • Kursen är fördelad på 6 träffar á 1,5 tim.
 • Finns även som fortsättningskurs.
 • Passar alla hundar oavsett ras, kön eller ålder!

 Ta reda på mer om Rallylydnad Nybörjarklass här!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.