Fördjupande hunddagisutbildning

Denna utbildning är för dig som gått Hundakademins grundläggande dagisutbildning, blivit godkänd och är intresserad av att fördjupa dina kunskaper. Målet är att du ska känna dig trygg i att självständigt arbeta på hunddagis på "Hundakademins vis", det vill säga med hundar i flock, utan burar och bås. Utbildningen består av ca 200 lärarledda praktiktimmar med individuella genomgångar. Utbildningen kan ske intensivt eller delas upp över en längre period. Utbildningen kan skräddarsys för dig som har lång reseväg. För frågor vänligen kontakta oss via mail: info@hundakademin.com

Kostnad för steg 2: 21 000 (inkl. moms)

Kursbeskrivning 

Detta andra steg innefattar handledarledd praktik på ett av våra dagis. Du får massor av värdefull praktisk erfarenhet och fördjupad kunskap. Vi går bland annat igenom hur man bygger långsiktiga sunda relationer till olika typer av hundar och hundägare. Du får också lära dig att utföra olika delmoment som ingår i ett dagisarbete såsom till stressanalys av flocken, inskolning av nya dagishundar, dagismöten med nya kunder samt kännedom om det administriva arbetet. Du får lära dig mer om problemhundar och hundproblem samt får gå med på några privatkonsultationer.

Slutmålet är att du självständigt (under övervakning) i 10 dagar (minimum 5 timmar per dag) ska arbeta med dagishundar på ett av våra hunddagis. Vi gör tillsammans med dig en utvärdering av ditt arbete och du får en konstruktiv och utvecklande feedback på ditt arbete.

90% av de som gått vår hunddagisutbildning jobbar med hund.

60% av de som gått vår hunddagisutbildning har startat eget hunddagis.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.