Hundakademins hunddagis Göteborg-Askim

Vårt hunddagis i Askim kan beskrivas som ett lugnt och behagligt citydagis. Här har hundarna fri tillgång till ett stort hus med flera mysiga rum och en fin trädgård med blandad terräng och pedagogiska leksaker. Hundarna vistas i flock med tillgång till alla utrymmen så att de själva kan välja om de vill ta det lugnt i en fåtölj eller nosa runt i den spännande trädgården.

Vi på Hundakademin arbetar inte med burar eller stängda boxar. På våra dagis får hundarna själva bestämma om de vill vara inomhus eller utomhus och om de vill umgås eller vila. Genom att vila, aktiveras och mingla tillsammans så lär sig hundarna att kommunicera och läsa av varandra och det skapar en härlig och harmonisk stämning. I trädgården får hundarna utlopp för sina naturliga beteenden och inomhus finns det massor av sköna soffor att gosa i. Vår personal är såklart på plats för att se till att alla hundar mår bra och får sina behov tillgodosedda. Det innebär både att aktivera de som behöver extra stimulans och motion och se till att aktiva hundar får uppstyrd vila för återhämtning.

I Askim har vi två grupper med hundar. En med tikar och kastrerade hanar och en grupp med fertila hanar. Grupperna hålls åtskilda och tikarna är välkomna även under sin löpperiod.

Vi välkomnar alla åldrar och raser - liten som stor, gammal som ung. Vi tycker att det är givande med variation och vi märker att hundarna lär och ger varandra mycket genom att de är olika. När vi avgör ifall en hund kommer att passa in på vårt dagis så tar vi hänsyn till personlighet och ser alltid till hundarnas bästa. Vår verksamhet bygger på att alla hundar trivs och mår bra!

Hundarna på Hundakademin Göteborg står samlade på trappan utanför huset.

Anmäl ditt intresse för Hundakademins hunddagis i Askim - Västra Göteborg

Du är alltid varmt välkommen att ta kontakt med oss för att ställa dig i kö/ansöka om en plats på våra hunddagis. Om du inte har gått en kurs hos oss ännu så är första steget att titta på vårt kursutbud och anmäla dig till din första kurs. Vi ser fram emot att få lära känna dig och din hund! 

Kontakt

Adress:

Askims stationsväg 2
436 40 Askim 

Telefon:

031-68 55 46

E-post:

info@hundakademin.com

Så fungerar hunddagiset i Göteborg - Hundakademins koncept

Vi har alltid hundens välbefinnande i fokus och förutom att driva hunddagis så håller vi även kurser. En förutsättning för att din hund ska få en dagisplats i Askim är att den har gått minst en av våra kurser. Det som skiljer oss från många andra dagis är att vi låter hundarna vistas tillsammans i flock. Vi märker att hundarna mår väldigt bra av att få umgås i grupp. En utgångspunkt för detta är att hundarna är trygga, harmoniska, välfungerande och att de trivs tillsammans. För att skapa en sådan trygghet för våra hundar har vi valt att ha som krav att din hund har gått minst en kurs hos oss innan ni kan ställa er i kö eller börja skolas in på dagiset. I gengäld så får din hund en möjlighet att ta del av en fantastisk tillvaro på våra dagis.

Vi rekommenderar följande kurser:

Om du har en valp:

Valpkurs steg 1 eller Duktig Valp.

För hund äldre än 6 månader:

Specialträning för “tonåringar” och vuxna hundar.

Om du inte har möjlighet att gå någon av kurserna i vårt utbud så finns även möjligheten att boka en privatlektion.

Intresseanmälan till våra kurser görs:

Via telefon: 031 - 68 55 54

Via e-post: info@hundakademin.com

När du och din hund har gått en kurs hos oss och vi har den gemensamma övertygelsen om att din hund kommer att trivas på vårt dagis så kontaktar vi dig när det finns en ledig plats.

En dag på hunddagiset i Göteborg-Askim

Precis som att varje hund är unik, så är varje dag unik på våra dagis! På Hundakademins dagis följer inte hundarna något strikt schema, istället har vi valt att hundarna kan röra sig fritt mellan vår inomhus- och utomhusmiljö. Vissa dagar är fyllda av aktiviteter och det händer mycket, andra dagar är det lugnt och skönt med tid för återhämtning. Hundarna kan själva välja ifall de vill delta i olika aktiviteter, strosa på egen hand eller vila. Det här ger hundarna en harmonisk och avslappnad tillvaro där de slipper att känna sig isolerade och bli stressade. De umgås med varandra på ett härligt sätt, de har tid för avkoppling och de får mängder av mental stimulans. Vår personal har massvis med aktiviteter för den som är sugen. Hundarna älskar att jobba för sin mat och de får leta godis, öppna paket, gnaga på ben och leka med pedagogiska hundleksaker. Det kan även hända att vi tar med hundarna på en omväxlande promenad eller på en liten utflykt. Ingen dag är helt den andra lik men vårt upplägg gör våra hundar trygga, stimulerade, nöjda och lyckliga.

Det finns dock två fasta punkter att hålla reda på, hämtning och lämning! Detta sker mellan fasta tider för att det ska finnas tid för aktiviteter och lugn och ro däremellan.

Inlämning: 07-09:30

Hämtning: 14-17:45

Hundarna på Hundakademin i Askim är ute och leker i trädgården.

Hur tar man sig till hunddagiset i Göteborg?

Hunddagiset Göteborg-Askim ligger på Askims stationsväg i västra Göteborg, precis vid väg 158, vilket gör att dagiset är väldigt lätt att ta sig till med bil. Det går dock lika bra att åka kollektivt. Dagiset har riktigt goda bussförbindelser med Rosa och Blå Express som stannar på en hållplats precis utanför huset.

Bor du i Västra Göteborg, Mölndal eller centrala Göteborg? Vi har även möjlighet att erbjuda hundtaxi för upphämtning och lämning till vårt fina dagis på Hisingen. Det finns två alternativ. Du kan lämna och hämta din hund på en utav våra uppsamlingsplatser i Askim, på Mölndalsvägen eller vid Delsjömotet. Alternativt så kan vi komma och hämta och lämna din hund från ert hem.

Taxin är specialbyggd för hundarna och har hög säkerhet, bekväma burar och AC. Varje hund abonnerar sin egen bur så att de kan vila i lugn och ro under färden. Om du väljer vår hundtaxi sparar du tid, slipper köer, trängselskatt och bensinkostnader. Dessutom är det klimatsmart! Läs mer om vår hundtaxi här.

Dagisansvarig på Hundakademin i Göteborg

Alexandra Karlsson, dagisansvarig på Hundakademin i Göteborg, tillsammans med hennes hund Dita.

Alexandra Karlsson är dagisansvarig i Askim samt certifierad kursledare och håller flera av Hundakademins kurser. Dessutom är hon en duktig föreläsare, problemhundstränare och hon ansvarar för våra dagisutbildningar. Alexandra har vetat ända sedan hon var liten att hon vill arbeta med djur och nu har hon både sitt drömjobb och ett imponerande CV.

Alexandras egna hund Dita är en Australian Kelpie. Dita älskar att vara visningshund på Alexandras kurser och har championat i både Freestyle, Heelwork to Music och Rallylydnad. Läs mer om Alexandra och Dita här

På dagiset i Askim arbetar också Isabel och Emmie.

Öppettider

Inlämning 07:00 - 09:30

Hämtning 14:00 - 17:45

Priser och tillval

Här ser du de erbjudanden som är aktuella på Hundakademin i Göteborg:

Hunddagis

Heltid (alla arbetsdagar/månad) 3500:-

Deltid (10 valfria arbetsdagar/månad) 2900:-

Tillvalstjänster

Våra tillvalstjänster i Göteborg inkluderar ett kloklippskort med valfritt tidsintervall, vardagslydnads- och aktiveringslektioner. Om du väljer ett av dessa tillval så tränar en av våra instruktörer din hund under tiden som den är på dagis!

Kloklippning: 60 kr per gång eller 500 kr för tio gånger.

Massage (ca 40 minuter): 300:-

Enskild aktivitetsträning: 300 kr, 40 min

Enskild vardagslydnadsträning: 300 kr, 40 min

Hundarna på Hundakademin Göteborg står i kö och väntar på att få sina klor klippta.

På bilden kan ni se hur hundarna “köar” för att få manikyr i soffan. De har hört att det ingår massage och godis! 

Utöver detta så har alla Hundakademins dagishundar möjlighet att nyttja Hundhotellet. Tack vare tjänsten Hundtaxi finns det möjlighet för din hund att vistas på sitt dagis för att sedan få skjuts till hotellet.

 

Läs mer om Hundhotellets tider och priser här!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.