En dag på Hundakademins dagis

Morgontrötta hundar som hälsar på personal och sina hundkompisar.

Det gäller att snabbt hitta en skön fåtölj att sova vidare i …

 

När solen går upp börjar hundarna vakna till liv. Dagen startar med att hundarna strosar i trädgården en stund. Fast vissa hundar tycker inte detta är nödvändigt – de ligger hellre i soffan en stund. Hundarna strosar, "läser tidningen" och gör sina behov. Dörren står öppen så de kan gå in och ut som de själva vill. Under förmiddagen sysselsätts de på olika sätt – alla hundar älskar att få jobba för att få mat! De letar godis, öppnar paket, gnager på märgben eller sysselsätter sig med Boxerbollen. Pedagogiska hundleksaker används flitigt hos oss!

Mitt på dagen är det dags för promenad alternativt en stunds vila för de unga hundarna. De hundar som behöver omväxling går en promenad. Alla ni som undrar över hur det går att promenera med flera hundar samtidigt - det går bra! Fast vi hälsar inte på hundar vi möter…

På eftermiddagen är det lugnt. Många är trötta och vilar i en soffa eller solar på gården. Där emellanåt går de ett varv i trädgården, gnager på ett ben, gräver lite eller jagar bort fåglar. Det finns också tid att sitta i knä och att gosa. När första hunden går hem börjar hela hundgruppen hålla utkik. De laddar för hemgång!

Hos Hundakademin...

...går alla hundar i flock. Det finns inga boxar, burar eller bås! Hundarna väljer själva om dom vill vara ute eller inne då våra hunddagis har trädgård/rasthage. Inomhus finns flera sköna soffor och hundbäddar att vila i och ute kan de umgås, gräva, tugga på kottar, riva i mossa eller jaga bort fåglar. Det finns alltid något att roa sig med! Dagispersonalen anpassar dagen efter varje enskild individs behov. Vi vill ge varje hund en meningsfull och harmonisk dagisvistelse.

Vi erbjuder även tillvalstjänster. Se respektive dagis.

Hunddakademin Göteborg, Hundakademin Mölndal Hundakademin Hisingen

Läs mer här! - Så fixar du hundvakten

 

Anmäl ditt intresse här!