Tävlingslydnad inför tävling - Online

I Tävlingslydnad ligger fokus på glädje och samarbete. På denna onlinekurs får du mängder av kunskap och tips på hur du gör hunden säker i ett korrekt utförande av de olika momenten på tävling. Du får även träna hunden i att jobba fokuserat och med glädje från "start till mål". Kursen passar för dig som vill ha en god grund inför kommande tävlingar.

Under kursens gång kommer du att få olika övningar som kan anpassas utifrån din hunds tidigare kunskaper. Övningarna och pedagogiken är bra för hundens självförtroende, ökar och stärker dess uthållighet och koncentrationsförmåga samt lär den att jobba fokuserat i nya miljöer. 

Vi går igenom hur du ska tänka när du planerar ett träningspass och hur du förbereder dig och din hund inför tävling.

Den grundläggande pedagogiken finns i appen Duktig Hund! varför vi valt att göra den obligatorisk. Om du inte redan har den behöver du alltså ladda ner den från AppStore eller GooglePlay.

Kursen hålls i en sluten Facebookgrupp och du kommer regelbundet att få arbetsuppgifter. Du har möjlighet att dela med dig så mycket eller lite du vill, ställa frågor och få feedback allt efter kursens gång. Gruppen är öppen i 8 veckor.

 

Aktuell kursstart:

1 februari

 

Akutella kursledare: Jennifer Andersson

 

Pris:

1195kr OBS! Kostnaden för appen Duktig hund! (119kr) tillkommer 

Anmäl ditt intresse här.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.