Duktig Hund! - onlinekurs!

Denna grundkurs bygger på pedagogiken och övningarna ur appen Duktig Hund! Kursen är en rolig mix av vardagslydnad och aktivering. Målet är samarbetsvilliga, harmoniska och välfungerande hundar!

Vi pratar om hundens språk, behov, beteende och vad den behöver för att utvecklas och må bra.
Du får också veta hur inlärning hos hund fungerar och hur du lär den t ex att gå fint i koppel, komma på inkallning och gå fint förbi andra hundar.

En stor del av kursen handlar om hur du kan träna din hund på ett sätt som får den fokuserad och duktig på att samarbeta. Vi lär hundarna olika aktiveringsövningar såsom att sitta vackert, buga, bära och lämna. Du får också tips på hur du kan förgylla era promenader! 

Kursen är pedagogiskt utformad och hålls i en sluten facebookgrupp.  
Utbildningen är förlagd på totalt 11 veckor med uppgifter varje vecka i 7 veckor. De 3 påföljande veckorna får ni jobba själva (ni har såklart möjlighet att ställa frågor och få stöd från oss i gruppen) och den sista veckan diplomerar vi hundarna efter kunskapsnivå!

Alla övningar och pedagogiken vi arbetar efter finns i appen "Duktig Hund!" varför den är obligatorisk. Om du inte redan har den behöver du ladda ner den från AppStore eller GooglePlay.

 

Aktuell kursstart:

1 november

 

Aktuella kursledare: Jenny Johansson

Pris:

1095:- OBS! Kostnaden för appen Duktig hund! (119:-) tillkommer 

Anmäl ditt intresse här!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.