NYHET!

Nyhet! Better Dog-mix

Detta är en kurs som bygger på övningar ur Better Dog Academys app. Målet är samarbetsvilliga, harmoniska och välfungerande hundar. Vi tränar på övningar som du har praktisk nytta av i vardagen t ex att gå fint förbi andra hundar, komma på inkallning och att hälsa fint och varvar dessa med aktiveringsövningar såsom att sitta vackert, buga, stapla ringar och städa. Det blir en rolig och spännande mix av både vardagslydnad och aktiveringsträning!

Varje kurstillfälle ger utrymme för fika och prat om hundens språk, behov och beteende. Som ett komplement till kursen är det en fördel att du laddar ner appen ”Better Dog Academy-world” som finns på AppStore och Google play och kostar 119:-  På så vis är det lätt att repetera och följa steg- för- stegfilmerna när du övar hemma.

Kursen är fördelad på 5 träffar á 2 timmar. Vi träffas tre tisdagar (den 5/5, 19/5 och 26/5) samt två måndagar (den 11/5 och 25/5) kl. 18.00 - 20.00.

 

Din hund - en Better Dog!

I samband med att du går kursen kan du välja att certifiera din hund till en Better Dog! Certifieringen kan ske i fyra olika steg och du väljer själv vilken nivå som passar dig och din hund. Läs mer här!

Aktuell kursledare: Jenny Johansson

Kurstart: 5 maj  

Pris: 1450:-

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.