Hundkul! för seniorhundar

Även hundar som börjar komma upp i åren blir lyckligare och mer harmoniska när de får ta sig an nya utmaningar och samarbeta med sin människa. Oavsett ålder så vill våra fyrbenta vänner känna samhörighet och göra nytta i vardagen. Även om hunden börjar bli lite stel eller inte hör och ser lika bra längre, så finns det finns fortfarande mängder med roliga saker att göra!

Denna kurs bygger på pedagogiken och övningarna ur boken "Hundkul! Trickträning för bästa vänner”. Vi lär stegvis hundarna roliga tricks såsom att ta på sig halsband, runda föremål, buga, städa sina leksaker och trampa på targets.

Alla rörelser anpassas till seniorhundarnas förutsättningar. Vi kommer också att prata om vad den äldre hunden behöver för att må bra, hur du kan kommunicera med en hund som ser och hör lite sämre, mysiga promenadtips och hur du sätter guldkant på grånosens vardag.

Kursen är en heldagskurs.

Aktuella starter:

21 mars - söndag kl. 10.00 - 15.00. 

Aktuell kursledare: Jeanette Bergenstav

Våra bokningsregler

 

Pris:

1350 :-

Anmäl ditt intresse här.

Hundakademins seniorhundstips hittar du här!

Hundkul! Trickträning för bästa vänner

I samband med att du går kursen rekommenderar vi att du köper boken "Hundkul! Trickträning för bästa vänner".

I boken får du veta hur vi tränar alla de trick vi går igenom på kursen. Tydliga bilder visar steg för steg hur du kan göra. Du kan också läsa om hundspråk och hur man gör vardagen mer Hundkul!

 

Kursledaren Jeanette Bergenstav visar upp tricks med sin seniorhund Gizmo på Tv4

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.