Hunddagiset på Hisingen

Hunddagiset på Hisingen ligger i Säve intill Kongahällavägen vilket gör dagiset väldigt lätt att ta sig till med bil. Det finns även bussförbindelser med en hållplats (Kongahällavägen) ca 400 meter från dagiset.

Här har hundarna fri tillgång till ett stort hus med flera mysiga rum. De har fri tillgång till en stor härlig trädgård med pedagogiska leksaker. Dagiset ligger på en hästgård i en underbar lantlig miljö. 

Eftersom våra hundar vistas i en flock tar vi enbart emot tikar samt kastrerade hanar.

 

Tillvalstjänster som erbjuds i Säve

Kloklippning

Enskild aktiveringsträning

Enskild vardagslydnadsträning

 

Vi har som krav att alla dagishundar har gått minst en kurs hos oss innan de får börja på dagiset/stå i kö. Har du en valp rekommenderar vi att du går valpkurs steg 1. Är din hund äldre än sex månader rekommenderar vi kursen Specialträning för "tonåringar" och vuxna hundar. 

 

Hundägarnas kommentarer:

" Ni är verkligen toppenbra! Det känns så tryggt att lämna Peggy hos er om dagarna!"

"Personalen har ett sunt och bra förhållningssätt till hundarna och det ställs också krav på oss ägare vilket skänker trygghet i att Hundakademin Säve är rätt plats för våran Nala."

"Thea är alltid lika glad att komma dit och vi vet att hon har det bra!"

"Känns väldigt tryggt att lämna vår hund på dagis. Rekommenderar Hundakademins hunddagis i Säve varmt till alla hundägare."

 

Om oss i Säve

Staffan och Lena är ägarna av dagiset i Säve, de är två varma och glada personer. De är utpräglade djurmänniskor och driver en hästgård sen 1994. De har uppfödning av Shiba i liten skala och har i dagsläget 3 Shibor hemma. Staffan är frilansmusiker och på gården är det han som står för byggnation och underhåll. Lena är den som sköter dagisverksamheten.

”Hos oss får din hund en härlig dag med mycket stimulans! Vårt hunddagis är en oas och det ligger perfekt för att hämta och lämna hunden till och från arbetet” säger Lena.

Både Lena och Staffan har utbildat sig på Hundakademin (Hunddagisutbildning steg 1 och steg 2) 

Staffan & Lena har under dagarna hjälp av Patrik, läs mer om honom här. 

Öppettider


Inlämning 07.00-09.30

Hämtning 14.00-17.45

 

Pris:

Heltid (alla arbetsdagar/månad) 3400:-

Deltid (10 valfria arbetsdagar/månad) 2800:-

 

Kontakt:

Lena & Staffan Allén

Adress: Gunnesby Kalsbogård 30
              423 72 Säve

Telefonnummer: 031 - 68 55 54

E-post: info@hundakademin.com