Vill du bli Hundakademins samarbetspartner?

 

Just nu söker vi samarbetspartners i övriga delar av landet! Vi söker dig som är kunnig, engagerad och målmedveten. Kanske driver du redan hunddagis men vill ingå i en färdig organisation med etablerat varumärke och koncept. Står du i begrepp att starta ett nytt hunddagis så har du mycket att vinna på att få tillgång till ett beprövat affärskoncept som du vet fungerar och som kunderna känner sig trygga med.

Hundakademin AB öppnar portarna för ett samarbete i form av franchising.

Som franchisetagare äger du ditt eget hunddagis, men dagiset ingår i en franchisekedja. Mot en avgift får du använda Hundakademin ABs varumärke. I gengäld får du support, marknadsföring och ett gott renommé.

Samtliga Hundakademins dagis ska ha samma utformning och drivas på samma sätt.  Kunden ska uppleva det som ett och samma företag oavsett var dagiset ligger. Ett Hundakademindagis erbjuder sina dagishundar en harmonisk, stimulerande och stressfri miljö. Hundarna vistas tillsammans i flock med möjlighet till självvald utomhusvistelse eller avskild vila. Verksamheten bygger på ”frihet under ansvar” och som dagisansvarig är det viktigt att du är välutbildad och att du har rätt känsla för hund.

 

Hundakademin erbjuder:

  • en dokumenterad, testad och lönsam affärsidé

  • utbildning

  • färdiga mallar och verktyg

  • en befintlig kundkrets

  • löpande support och administrativa tjänster

  • lättare att få lån eftersom banker har större tilltro om affärsidén är dokumenterad och beprövad.

  • en etablering genom ett känt varumärke gör att det är lättare att få hyreskontrakt

Har du bestämt dig för att starta hunddagis kan du ansöka om att hyra Hundakademins framgångsrika hunddagiskoncept med tydliga instruktioner och löpande rådgivning hur verksamheten ska drivas.

Anmäl ditt intresse genom att maila till info@hundakademin.com

 

 

Våra Franschisedagis:

Hundakademin Säve